In januari 2018 start de volgende Mindfulness vervolgtraining compassietraining in Doetinchem, kijk hier: Mindfulness vervolgtraining – compassietraining >>

Morgenmiddag begint de mindfulness vervolgtraining compassie in Doetinchem. Compassie-training is een logisch vervolg op de 8-weekse mindfulness basistraining. Deelnemers leren nog dieper in zichzelf te kijken, anders waar te nemen, vriendelijker voor zichzelf en anderen te zijn, leren de innerlijke criticus kennen (en hem op vakantie te sturen 🙂), een veilige plek in zichzelf te vinden en nog veel meer. We kijken er naar uit!

We vinden dat iedereen zelf mag kiezen of hij/zij oefeningen staand, zittend op een stoel, liggend of zittend op een kussen doet. Zitten op een kussen heeft hele praktische voordelen: het houd je alerter, je houd het langer vol als je er in getraind bent, mensen met rugklachten vinden het vaak prettiger en het voelt lekker geaard.

De deelnemers van de groep die morgen start hebben er in de basistraining steeds vaker voor gekozen om op een kussen te zitten. We beginnen morgen dus helemaal in stijl 🙂 (zie foto)

Als je nog last-minute mee wilt doen, er is nog plek voor 1 deelnemer: https://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/

De 8-weekse mindfulness basistraining die volgende week start is helemaal VOL. Daarom starten we op woensdagavond 23 februari met een extra 8-weekse Mindfulness training. Meer informatie vind je hier: https://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/