In de workshop “out of the box denken” leer je om je denkwereld te verruimen en anders tegen uitdagingen of problemen aan te kijken. In deze workshop  ervaar je met een team van collega’s, een groep peers of een management team hoe je kunt denken in ruimere mogelijkheden en er vervolgens naar kunt handelen. Het resultaat is dat je makkelijker kunt komen tot oplossingen voor (complexe) problemen en je geeft de creativiteit binnen een team of bedrijf een blijvende boost.

Voor wie is de workshop out of the box denken bedoeld
De workshop out of the box denken is ontwikkeld voor groepen met 8 tot 15 deelnemers. Dit kan bijvoorbeeld een managementteam van een bedrijf zijn, een afdeling, een team, en soms zijn het bijvoorbeeld ook leden van een ondernemers- of netwerkclub.

Waar
De workshop kan overal plaatsvinden. Vaak gebeurt dit gewoon incompany, binnen het bedrijf. Soms maakt de workshop deel uit van een thema- of team-dag, dan vindt de workshop vaak plaats op een externe lokatie.

Duur en prijs
De workshop out of the box denken bestaat uit 2 blokken van 1,5 tot 2 uur elk, met een pauze tussen de blokken. Het eerste blok gaat over Mindset en Methodiek. Het tweede blok is optioneel en bestaat uit het vormgeven en uitwerken van de ideeen die in het eerste blok zijn ontstaan.

Het eerste blok van deze workshop kost € 3.000,- , het tweede (optionele) blok kost € 1.500,- . Dit tarief geldt binen reguliere werktijden ( 09.00 – 18.00), daarbuiten geldt er een opslag. Het tarief omvat de trainer, de eerste 100 km reiskosten van de trainer ( daarna € 0,50 / km) en de lesmaterialen. De locatie, eventuele catering en andere faciliteiten worden door de opdrachtgever geregeld.

Het programma
Het programma heeft een hoog doe gehalte. We doorlopen met de groep 6 stappen waarin je, aan de hand van een bestaande of een een eigen case, gestructureerd leert buiten de gebaande paden te denken en te handelen

1. look at the box
2. understand the box
3. take distance from the box
4. think out of the box
5. act out of the box
6. feel the box

Meer informatie
Wil je meer weten of heb je vragen over de workshop out of the box denken ? stuur dan een email naar info@maxximize.nl of bel naar tel. +31 6 11 86 52 25 dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.