In de workshop “out of the box denken” leer je om je denkwereld te verruimen en anders tegen uitdagingen of problemen aan te kijken. In een workshop van een dagdeel ervaar je met een team van collega’s, een groep peers of een management team hoe je kunt denken in ruimere mogelijkheden en er vervolgens naar kunt handelen. Het resultaat is dat je makkelijker kunt komen tot oplossingen voor (complexe) problemen en je geeft de creativiteit binnen een team of bedrijf een blijvende boost.


Voor wie is de workshop out of the box denken bedoeld
De workshop out of the box denken is ontwikkeld voor groepen met 8 tot 12 deelnemers. Dit kan bijvoorbeeld een managementteam van een bedrijf zijn, een afdeling, een team, en soms zijn het bijvoorbeeld ook leden van een ondernemers- of netwerkclub.


Waar
De workshop kan overal plaatsvinden. Vaak gebeurt dit gewoon incompany, binnen het bedrijf. Soms maakt de workshop deel uit van een thema- of team-dag, dan vindt de workshop vaak plaats op een externe lokatie.


Duur en prijs
De workshop out of the box denken duurt 4 uur, inclusief een korte pauze halverwege. Een workshop kost € 795,- exclusief 21% BTW binnen werktijd, buiten werktijd is er een opslag van € 200,- bij. Het tarief is inclusief de trainer, reiskosten van de trainer binnen Nederland en de lesmaterialen. De locatie, eventuele catering en andere faciliteiten worden door de opdrachtgever geregeld.


Het programma
Het programma heeft een hoog doe gehalte. We doorlopen met de groep 6 stappen waarin je, aan de hand van een bestaande of een een eigen case, gestructureerd leert buiten de gebaande paden te denken en te handelen:
workshop out of the box denken1. look at the box
2. understand the box
3. take distance from the box
4. think out of the box
5. act out of the box
6. feel the box


Meer informatie
Wil je meer weten of heb je vragen over de workshop out of the box denken, vul dan onderstaand formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

workshop out of the box denken[contact-form-7 id=”4302″ title=”Contact workshop out of the box denken”]