Professioneel Mindfulness in Doetinchem.

De volgende Mindfulness trainingen bij Maxximize Mindfulness in Doetinchem starten op vrijdagmiddag 25 januari en woensdagavond 6 maart 2019. 

Informatie of aanmelden>>

 • no-nonsense trainingen,
 • kleine groepen, veel ruimte voor persoonlijke aandacht,
 • officieel MBSR programma, gecertificeerde trainers categorie 1 VMBN en VVM,
 • vergoeding door veel zorgverzekeraars,
 • privé en op het werk toepasbaar,
 • de gemiddelde groep bestaat uit 7 tot 9 deelnemers, leeftijd tussen 21 en 57 jaar, ongeveer 55% vrouwen en 45% mannen.

Agenda Maxximize Mindfulness Doetinchem

Officiële MBSR Mindfulness trainingen start januari 2019:

 • Op 8 vrijdagmiddagen: 25 januari – 1,8,15,22 februari – 8,15 maart 2019 van 13.30 tot 16.00 uur, 
 • Op 8 woensdagavonden: 6,13,20,27 maart – 3,10,17,24 april 2019 van 19.30 tot 22.00 uur,
 • In de planning is rekening gehouden met de krokusvakantie, in die week is geen training,
 • Locatie: Salemate 70, 7006 CD, Doetinchem (de Huet),
 • Prijs: € 350,- voor particulieren,
 • Meerdere keren per jaar zijn er vervolgdagen waarvoor je je los kunt aanmelden.

* Het is ook mogelijk individuele training of duo-training (bijv. samen met partner, vriend of vriendin) te volgen. Indien je daar interesse in hebt kun je dat in het contactformulier aangeven.

Informatie of aanmelden>>

Vergoeding

Er zijn meerdere mogelijkheden waarop je (een deel van) de Mindfulness training vergoedt kunt krijgen:

Meer kunnen genieten van het moment
 • Zorgverzekering: sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel of de gehele Mindfulness training vanuit de aanvullende zorgverzekering.
 • Werkgever: vaak horen we van deelnemers dat de training betaald wordt vanuit de werkgever, die heeft natuurlijk belang bij een fitte werknemer die lekker in zijn vel zit. Bijna alle werkgevers hebben een preventie-budget, een ziekteverzuim-budget en/of een budget voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Andere mogelijkheden voor vergoeding zijn Arbodiensten, het UWV, de Gemeente of via Arbeidsintegratie.

Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Rust vinden in een hectische wereld

Mindfulness helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe en de volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Thijs

De training heeft mij meer stabiliteit en rust gebracht. Juist op momenten dat er veel zaken door elkaar lopen en de hectiek in mijn hoofd een eigen leven dreigt te gaan leven, kan ik nu zelf de rust inbouwen die nodig is om op een prettige manier aan mijn verplichtingen te blijven voldoen. Door hele simpele oefeningen weer met beide voeten op de grond staan. Daarnaast ben ik ook regelmatig bewust van geluksmomenten die ik voor die tijd training waarschijnlijk niet had opgemerkt. Kort gezegd heeft de training mij meer rust en meer tevredenheid gebracht! Ik kan het iedereen aanraden. Paulien

Mindfulness is de manier om dieper in jezelf te duiken. Je wordt er creatiever van, zekerder, kalmer, begripvoller en bovenal; leuker voor jezelf en voor anderen. Dan heb je wel iemand nodig die je de juiste weg wijst; Jan is zo iemand. David

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Locatie Maxximize Mindfulness Doetinchem

We geven Mindfulness trainingen op een makkelijk bereikbare locatie in wijk de Huet in Doetinchem. Zowel vanaf het centrum van Doetinchem als vanaf station de Huet is het slechts 10 minuten lopen. Parkeren is mogelijk voor de deur. Het adres is: Salemate 70, 7006 CD, Doetinchem.

Mindfulness workshops en trainingen kunnen ook plaatsvinden op andere locaties in Doetinchem. Zo hebben we de afgelopen jaren regelmatig workshops en trainingen verzorgd binnen bedrijven, sportscholen en gezondheidscentra in de regio.

8-weekse Mindfulness training Doetinchem

Een 8-weekse Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van ongeveer 2,5 uur in 8 opeenvolgende weken. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 10 deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over de inhoud van een Mindfulness training:

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, ook op je werk, kunt inpassen. Je hoeft dus ook geen speciale kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

Kosten van een training bij Maxximize Mindfulness Doetinchem

Een volledige 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Voor ZZP-ers is het tarief € 350,- exclusief 21% BTW (je krijgt een BTW-factuur op naam van je bedrijf). Voor organisaties of via de werkgever is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief intake, elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Mindfulness-Doetinchem-trainer-Jan-van-Hoof

De trainers van Maxximize Mindfulness Doetinchem

In Doetinchem worden de Mindfulness trainingen gegeven door Jan van Hoof (voormalig voorzitter van de Vereniging Voor Mindfulness) en Suzanne Bos (opl. Mindfulness sectie Radboud Universiteit).

Heb je vragen? Bel vrijblijvend 0611865225 (Jan van Hoof)

Hoe gaat aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We sturen je dan een intakeformulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Een week voor de training ontvang je de lesmaterialen en verdere praktische informatie.

Informatie of aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ook bellen met het kantoor van Maxximize Mindfulness in Doetinchem op 0314-366883.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking:

Mindfulness Doetinchem – kleine groepen – persoonlijke aandacht – no-nonsense – officieel MBSR programma – gecertificeerde trainers – vergoeding zorgverzekering – op wetenschap gebaseerd