Op maandagavond 5 februari 2024 gaat er weer een nieuwe 8-weekse MBSR Mindfulness training van start bij Maxximize Mindfulness in Doetinchem.

Een officiële MBSR Mindfulness cursus is de perfecte gelegenheid om wetenschappelijk bewezen technieken te leren die je helpen om balans en rust te vinden in je dagelijks leven.

Tijdens onze officiële 8-weekse MBSR Mindfulness cursus leer je op een praktische, niet zweverige manier om stress beter te beheersen en je algehele welzijn te verbeteren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je na het volgen van een 8-weekse Mindfulness training meer kunt genieten van het huidige moment en minder last hebt van stress, piekeren en zorgen. Je zelfbewustzijn groeit tijdens de training en je leert uitdagingen op een ontspannen manier met meer focus en helderheid aan te gaan.

Mindfulness training is daarom niet alleen waardevol voor je persoonlijke leven, maar kan ook van grote waarde zijn in je werk. Het helpt je om beter om te gaan met werkdruk en stressvolle situaties, waardoor je productiever en veerkrachtiger wordt.

Er zijn wereldwijd talloze onderzoeken gedaan naar de effecten van Mindfulness en de conclusies zijn unaniem positief. Veel bedrijven en (aanvullende) zorgverzekeringen vergoeden inmiddels een groot deel of zelfs de volledige kosten van de training.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Kijk dan hier: https://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/