Onderwerpen

 • Mindfulness workshops voor bedrijven in vogelvlucht
 • Het programma van een Mindfulness workshop (WorkplaceMW)
 • Afwisselend en inspirerend
 • Wie geeft de workshops
 • Kosten van een zakelijke Mindfulness workshop
 • Klanten en doelgroepen
 • Meer informatie

Mindfulness workshops voor bedrijven in vogelvlucht

Maxximize Mindfulness verzorgt Mindfulness workshops in het Nederlands en Engels voor bedrijven en organisaties. We geven deze workshops incompany en op externe locaties, binnen of buiten werktijd en afgestemd op de wensen van het bedrijf of de organisatie.

Het aantal deelnemers aan een workshop kan variëren. Tot op heden hebben we workshops gegeven aan groepen variërend van 8 tot 100 deelnemers.

Een Mindfulness workshop kan voor een organisatie een laagdrempelige kennismaking zijn met Mindfulness. Ook maakt een Mindfulness workshop wel eens deel uit van een work-life balance programma binnen het bedrijf, van een relatiedag of een evenement.

De basisworkshop “Mindfulness voor bedrijven” duurt 1,5 tot 2 uur. Naar wens van onze klanten geven we ook kortere of langere workshops.

Het programma van een Mindfulness workshop voor bedrijven (WorkplaceMW)

Resultaat van een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de workshop "Mindfulness voor professionals" bij K+V mei 2016
Resultaat van een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de workshop “Mindfulness voor professionals” bij K+V mei 2016
 • Het WorkplaceMW programma is gebaseerd op de officiële WorkplaceMT training die zijn oorsprong heeft op Oxford University,
 • Gestart wordt met een korte oefening om te landen in het hier en nu,
 • Dan gaan we met de groep in een interactief proces verhelderen wat Mindfulness precies, onjuiste mythes worden ontrafeld,
 • We lichten aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken de bewezen effecten van Mindfulness beoefening toe,
 • We doen met de groep tussendoor steeds Mindfulness oefeningen zodat de deelnemers Mindfulness zelf daadwerkelijk kunnen ervaren,
 • We laten een grappige inspirerend video zien,
 • In het laatste blok gaan we met de groep Mindfulness vertalen naar het werk; hoe pas je het nou op jouw werksituatie praktisch toe,
 • Tenslotte is er ruimte voor de vragen die de deelnemers eventueel nog hebben en sluiten we af met een inspirerend verhaal.

Oefeningen en theorie mee naar huis

De deelnemers krijgen na afloop van de workshop toegang tot een besloten gedeelte van de website van Maxximize Mindfulness waar ze theorie en audiobestanden van Mindfulness oefeningen kunnen downloaden die ze zelf thuis of op het werk kunnen gebruiken.

Afwisselend en inspirerend

Een Mindfulness workshop voor bedrijven is afwisselend, inspirerend, luisteren én zelf ervaren, interactief en toegespitst op een doelgroep van professionals.

Deelnemers ervaren de workshops als laagdrempelig en toegankelijk én kunnen de inzichten en oefeningen direct toepassen in hun professionele leven.

Wie geeft de workshops

Jan van Hoof

De workshops voor bedrijven worden veelal gegeven door Jan van Hoof, eigenaar van Maxximize Mindfulness. Jan heeft een zakelijke achtergrond als manager en directeur in grote internationale bedrijven, is Mindfulness trainer categorie 1 en was in 2016 en 2017 voorzitter van de Vereniging voor Mindfulness. Jan is opgeleid in het officiële WorkplaceMT programma door de grondleggers Juliet Adams en Marina Grazier. Hier kunt u meer lezen over Jan van Hoof en zijn collega trainers.

Kosten van een zakelijke Mindfulness workshop

Het tarief van een Mindfulness workshop is afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie (plaats, inhouse of extern) en het tijdstip (tijdens werktijd, ’s avonds of in het weekend).

Klanten en doelgroepen

We hebben de afgelopen jaren al meer dan 150 Mindfulness workshops gegeven binnen bedrijven en organisaties. In de afbeelding hiernaast ziet u een greep uit onze klanten. De bedrijven variëren van MKB tot grote internationale organisaties in zeer uiteenlopende sectoren. De deelnemers aan de workshops komen uit alle lagen van de organisatie; van de werkvloer tot de volledige Europese directie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een zakelijke Mindfulness workshop? Bel ons op 0611865225 of stuur een e-mail naar: info@maxximize.nl