Heb je wel eens last van hoge werkdruk, een druk leven, stress, zorgen, piekeren of soms een dip? Of wil je gewoon effectiever, krachtiger, meer ontspannen en zelfverzekerder worden? Het zijn allemaal veel voorkomende redenen voor mensen om met Mindfulness te beginnen. Het is wetenschappelijk bewezen dat je door Mindfulness beter met je gedachten en emoties om leert gaan.

Op 15 en 17 september 2014 starten in Doetinchem nieuwe 8-weekse Mindfulness trainingen, kijk hier voor alle informatie: https://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/ Ben je geinteresseerd? Meld je dan aan want de trainingen zijn vaak snel vol.

Wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken met Mindfulness? Ervaren of het iets voor jou is? Op maandag 8 of woensdag 10 september aanstaande kun je deelnemen aan een introductieworkshop. In een workshop krijg je theorie over Mindfulness, leer je hoe je Mindfulness beoefent, vertellen we wat de wetenschappelijk bewezen effecten van Mindfulness zijn en doen we oefeningen waardoor je laagdrempelig Mindfulness zelf kunt ervaren. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen die je misschien hebt. Meer informatie en aanmelden: https://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/