Op woensdagavond 17 januari 2018 start in Doetinchem de Compassietraining. In de Compassietraining leer je de beoefening van Mindfulness te verdiepen.
 

 

Compassietraining; verdieping na de 8-weekse Mindfulness training

In de 8-weekse Mindfulness training heb je geleerd om je bewust te worden van wat er van moment tot moment in je gebeurt; gedachten, emoties en in je lichaam. Je hebt geleerd om feitelijk waar te nemen. In de compassietraining ga je die vaardigheid verdiepen en gebruiken, je leert de diepere processen in jezelf kennen en ermee te werken.
 

Compassie trainen

In deze training leer je om beter om te gaan met de moeilijkheden die je tegenkomt in het leven, minder bang te worden om fouten te maken of afgewezen te worden, minder kritisch naar jezelf te zijn en meer zelfrespect te ontwikkelen. Je gaat als je compassie ontwikkelt ook beter voor jezelf zorgen en je leert om meer naar de positieve kanten in je leven en in jezelf te kijken. Een compassietraining is het logische vervolg op de mindfulnesstraining. Tijdens een compassietraining leer je een houding ontwikkelen van mildheid en vriendelijkheid die je in staat stelt om te gaan met dat gene wat je dankzij mindfulness bewust leert ervaren.

Meer informatie over de compassietraining lees je hier: Mindfulness vervolgtraining >>