In januari 2018 start de volgende Mindfulness vervolgtraining compassietraining in Doetinchem, kijk hier: Mindfulness vervolgtraining – compassietraining >>

Compassie training is een logisch vervolg op de 8-weekse Mindfulness training. In de 8-weekse training heb je de beginselen van mediteren geleerd en die vaardigheid ga je nu gebruiken om je nog meer in jezelf te verdiepen. Door Compassie training word je vriendelijker naar jezelf, leer je jezelf te geven wat je nodig hebt, krijg je minder angst om fouten te maken en groeit een positief zelfbewustzijn. Van daaruit wordt je innerlijk sterker, authentieker, ga je bewuster om met je eigen grenzen en wordt je weerbaarder bij tegenslagen. Compassie training draagt bewezen bij aan het ervaren van meer levensgemak.

Tijdens deze dag geniet je natuurlijk van een heerlijke biologische lunch uit eigen tuin en in de pauzemomenten kun je wandelen in de prachtige bosrijke omgeving. De Compassie training is bewust gepland op een vrijdag zodat je daarna extra kunt genieten van je weekend.

Data Compassie training dagen voorjaar / zomer 2016:

 • Vrijdag 10 juni 2016 van 10.00 tot ca. 17.00 uur
 • Locatie: Maxximize Mindfulness Achterhoek, Lankerseweg 3, 7025 ED, Halle (Gelderland)
 • Maximaal 12 deelnemers
 • Prijs: € 97,50 inclusief heerlijke biologische lunches en in de pauzes koffie, thee en versnaperingen
 • Aanmelden >>


Voor wie is de Compassie training dag bedoeld

Deze dag is bedoeld voor iedereen die al ergens een 8-weekse Mindfulness training heeft gevolgd of zelf al meditatie ervaring heeft (bijv. Vipassana, Zen) en een volgende stap wil maken in de Mindfulness beoefening.

Mindfulness vervolg Compassie training dagenLocatie Compassie training dagen

“De Kruudhof” in Halle (centraal gelegen in de Achterhoek) is gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten. Op de begane grond bevinden zich een kookstudio (waar we lunchen) en een biologische winkel. Op de verdieping zijn twee fraaie ruime groepsruimten, één daarvan is de Mindfulnessruimte van Maxximize Mindfulness Achterhoek. In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, er is ruime parkeergelegenheid en je hebt een weids groen uitzicht met volop mogelijkheden om tijdens de pauzes de natuur in te gaan.

Het programma van de Mindfulness vervolg Compassie dag

 • 09.30 – 10.00 aankomst
 • 10.00 – 10.15 begroeting, praktische zaken
 • 10.15 – 12.30 compassie oefeningen + theorie (incl. 15 min. pauze) (compassionele bodyscan – de veilige plek – compassievol omgaan met weerstand – theorie: emotieregulatiesystemen – compassievol omgaan met verlangen)
 • 12.30 – 13.30 lunch en pauze (in de pauze kun je bijvoorbeeld wandelen in de prachtige omgeving)
 • 13.30 – 16.30 compassie oefeningen + theorie (incl. 15 min. pauze) (innerlijke patronen herkennen – lopen met vriendelijkheid – vergevingsgezindheid naar jezelf en anderen – theorie: de vier levensvrienden – de compassionele metgezel – compassievol ademen)
 • 16.30 – 17.00 voorbereiding op einde van de 2-daagse, hoe compassie toe te passen in het dagelijks leven
 • 17.00 – 17.10 oefening (het gouden randje)
 • 17.10 – 17.30 kopje thee/koffie, lekkers en vertrek

Mindfulness vervolg compassie dagCompassie training dag: de begeleiders

De Compassie training wordt geleid door Jan van Hoof en Suzanne Bos, beiden ervaren en gecertificeerde Mindfulness trainers. Lees hier meer over trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0611865225 (Jan van Hoof)


Mindfulness vervolg Compassie training dag: aanmelden of meer informatie

Mindfulness vervolg compassie training

Als je je wilt aanmelden voor een Compassie training dag of nog vragen hebt, dan kun je het formulier hieronder invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
[contact-form-7 id=”3833″ title=”informatie aanmelden Compassie training dag”]

Meer activiteiten voor gevorderden en beginners bij Maxximize Mindfulness Achterhoek >>

 

Terug naar Mindfulness Achterhoek >>