[one_half]Maxximize Mindfulness Achterhoek is het Mindfulness centrum voor de Achterhoek.

In een prachtige eco-boerderij in Halle, landelijk gelegen centraal in de Achterhoek, geven wij een grote diversiteit aan Mindfulness trainingen voor beginners, gevorderden én bedrijven.

Er is volop (gratis) parkeergelegenheid en voor de meerdaagse activiteiten zijn er overnachtings-mogelijkheden op loopafstand van de locatie.

Alle activiteiten van een dag of langer zijn inclusief heerlijke biologische maaltijden.[/one_half][one_half_last]Mindfulness Achterhoek Halle[/one_half_last]

Activiteiten en Agenda Mindfulness Achterhoek

 De locatie van Maxximize Mindfulness Achterhoek

Mindfulness Achterhoek HalleMaxximize Mindfulness Achterhoek bevindt zich aan de Lankerseweg 3A in Halle. Halle ligt centraal in de Achterhoek. Met de auto is het:

  • minder dan 10 minuten rijden van Zelhem en Varsseveld,
  • ongeveer 15 minuten rijden van Doetinchem en Aalten,
  • minder dan 25 minuten rijden van Doesburg, Silvolde, Ulft, Aalten, Dinxperlo, Winterswijk, Groenlo, Ruurlo, Borculo, Lochem, Vorden, Hengelo (Gld), Dieren, Wehl en Didam,
  • minder dan 45 minuten van Arnhem en Haaksbergen,
  • minder dan 1 uur van Nijmegen, Wageningen, Hengelo, Enschede en Deventer.

Mindfulness Achterhoek Halle“De Kruudhof” is gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten. Op de begane grond bevinden zich een kookstudio (waar we lunchen) en een biologische winkel. Op de verdieping zijn twee fraaie ruime groepsruimten, een daarvan is de Mindfulness-ruimte van Maxximize Mindfulness Achterhoek. In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, er is ruime parkeergelegenheid en je hebt een weids groen uitzicht met volop mogelijkheden om tijdens de pauzes naar buiten te gaan.

Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:
[one_half]

[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Mindfulness zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest beter in balans zijn. Het helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe en de volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Thijs

Dankzij de mindfulness training van Maxximize voel ik me meer dan ooit mezelf! Door mijn ‘mind’ te leren kennen kan ik nu veel beter anticiperen op dreigende stress situaties en de negatieve spiraal van emoties waar het drukke westerse leven ons soms in verleidt. Ron

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, zelfs op je werk, kunt inpassen. We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met lichte fysieke beperkingen en mensen die niet twee uur op de grond kunnen/willen zitten. We zitten bijvoorbeeld niet op yoga matten op de grond maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

Kosten van een training of workshop bij Maxximize Mindfulness Achterhoek

  • Alle basistrainingen Mindfulness (8-weekse, 6-weekse intensive, mindfulness in 2 dagen) kosten voor particulieren € 350,- inclusief BTW, voor ZZP-ers € 350,- exclusief 21% BTW en voor organisaties of via de werkgever is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW.
  • Vervolgtrainingen/retraites kosten € 97,50 inclusief BTW per persoon per dag, inclusief heerlijke biologische lunch. Voor meerdaagse trainingen zijn er diverse overnachtings-mogelijkheden dichtbij de locatie, zoals een logeerboerderij en diverse Bed & Breakfasts. Op verzoek sturen we je een lijst met overnachtingsmogelijkheden toe.

Alle prijzen zijn inclusief elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Mindfulness Achterhoek trainerDe trainers van Maxximize Mindfulness Achterhoek

In Doetinchem worden de Mindfulness trainingen en workshops geleid door Jan van Hoof en co-trainer Suzanne Bos van de Mindfulness sectie van de Radboud Universiteit. Lees hier meer over Jan en de andere trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0611865225 (Jan van Hoof)


Mindfulness AchterhoekHoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan een training sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden