Maxximize Mindfulness Arnhem

Met ingang van december 2016 geven we in Arnhem alleen nog maar Mindfulness trainingen voor bedrijven. Wilt u meer weten over een Mindfulness workshop of training binnen uw bedrijf, kijk dan hier: Mindfulness workshops en trainingen voor bedrijven >>


Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:
[one_half]

[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

 

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

“Kent u die uitdrukking, ik voel me een ander mens?” Dit was een van mijn verwachtingen van een mindfulness training, maar wat blijkt nu… Dankzij de mindfulness training van Maxximize voel ik me juist geen ander mens, maar meer dan ooit mezelf! Door mijn ‘mind’ te leren kennen kan ik nu veel beter anticiperen op dreigende stress situaties en de negatieve spiraal van emoties waar het drukke westerse leven ons soms in verleidt. Bedankt! Ron

Mindfulness zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest beter in balans zijn. Het helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe en de volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Thijs

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

 

Mindfulness-ArnhemLocatie Maxximize Mindfulness Arnhem

We geven Mindfulness trainingen op een makkelijk bereikbare locatie in het centrum van Arnhem.

Met regelmaat geven we ook Mindfulness workshops op andere locaties in Arnhem. Er zijn al workshops geweest bij bijvoorbeeld Achmea Health & Spa Center en bij diverse gezondheidscentra in en nabij Arnhem.

 

8-weekse Mindfulness training Arnhem

Een 8-weekse Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van ongeveer 2,5 uur in 8 opeenvolgende weken. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 10 deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over de inhoud van een Mindfulness training:

 

Workshops Mindfulness Arnhem

In een workshop krijg je theorie over Mindfulness, leggen we uit wat de effecten van Mindfulness zijn en doen we oefeningen waardoor je laagdrempelig Mindfulness zelf kunt ervaren. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen die je misschien hebt.

 

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, zelfs op je werk, kunt inpassen. We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met lichte fysieke beperkingen en mensen die niet twee uur op de grond kunnen/willen zitten. We zitten bijvoorbeeld niet op yoga matten op de grond maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

 

Kosten van een training of workshop bij Maxximize Mindfulness Arnhem

Een volledige 8-weekse basistraining Mindfulness kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Voor organisaties of via de werkgever is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief intake, elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen. Deelname aan een Mindfulness workshop kost € 25,- per persoon.

 

Mindfulness-Arnhem-trainer-Jan-van-HoofDe trainers van Maxximize Mindfulness Arnhem

In Arnhem worden de Mindfulness trainingen en workshops geleid door Jan van Hoof en co-trainer Suzanne Bos van de Mindfulness sectie van de Radboud Universiteit. Lees hier meer over Jan en de andere trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0611865225 (Jan van Hoof)


Vraag of meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een Mindfulness training of workshop? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we per ommegaande contact met je op:
[contact-form-7 id=”4348″ title=”informatie aanmelden mindfulness Arnhem”]