Maxximize Mindfulness voor bedrijven

Maxximize brengt Mindfulness naar bedrijven. De professionele trainingen en workshops van Maxximize Mindfulness zijn speciaal ontwikkeld voor professionals binnen hedendaagse westerse bedrijven. De trainingen zijn compact, no-nonsense en gefundeerd op moderne psychologie en wetenschap.

Vaak zijn deelnemers verbaasd dat ze zo snel ontspanning en helderheid van geest kunnen ervaren en dat een Mindfulness training of workshop alles behalve zweverig is. Op de juiste manier gebracht is Mindfulness heel feitelijk. Een uitspraak van een deelnemer van Coolblue: “De training was niet “zweverig” en goed onderbouwd vanuit een wetenschappelijke invalshoek. Een training van deze tijd. Voor mij daarom tastbaar en goed toepasbaar”.

Voordelen voor de organisatie

Mindfulness training levert bewezen verbetering in essentiële processen binnen de organisatie.  Duurzame inzetbaarheid, stressreductie, productiviteit en effectiviteit, leiderschap en onderlinge relaties zijn de hoofdthema’s waarin Mindfulness training een meetbare impact laat zien. Graag lichten we in een persoonlijk gesprek de wetenschappelijk bewezen voordelen voor de organisatie toe. Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u ons bellen op telefoonnummer 0611865225 of een e-mail sturen naar info@maxximize.nl.

Mindfulness voor bedrijven is bewezen effectief

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers. Apple, Cisco, Google, Yahoo, Ebay, Unilever, BBC en ANWB zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bedrijven die Mindfulness training inmiddels grootschalig aanbieden aan hun medewerkers.

Afbeelding rechts: Al meer dan 1500 medewerkers hebben binnen Google deelgenomen aan het interne Mindfulnessprogramma “Search Inside Yourself”

Mindfulness heeft positieve effecten op werknemers

  • Fysiek: ze hebben meer energie, slapen beter en voelen zich gezonder,
  • Mentaal: ze hebben 50% minder kans op burn-out, kunnen beter ontspannen, hebben minder last van stressvolle periodes of situaties, kunnen zich beter concentreren en reageren bewuster op (uitdagende) situaties,
  • Sociaal: ze zijn beter in het aangaan van relaties en communiceren effectiever,
  • Bewustzijn: ze zijn authentieker, veerkrachtiger en hebben meer zelfvertrouwen.

Mindfulness workshops voor bedrijven

We verzorgen Nederlands- en Engelstalige Mindfulness workshops voor groepen professionals. We geven deze workshops zowel incompany als op externe locaties, binnen of buiten werktijd, naar wens en op maat voor elk bedrijf. We hebben workshops gegeven aan groepen variërend van 8 tot 100 deelnemers. Een Mindfulness workshop kan voor een bedrijf een laagdrempelige kennismaking zijn met Mindfulness. Een Mindfulness workshop maakt ook wel eens deel uit van een work-life balance programma van het bedrijf, een relatiedag of een evenement. Lees meer over Mindfulness workshops voor bedrijven

Mindfulness trainingen binnen bedrijven

Binnen bedrijven en (overheids)organisaties geven we WorkplaceMT Mindfulness trainingen.  WorkplaceMt heeft zijn oorsprong op Oxford University en is speciaal ontwikkeld voor de uitdagingen waar professionals mee te maken krijgen in hedendaagse westerse bedrijven. Een Mindfulness training wordt door bedrijven soms breed aangeboden aan de medewerkers, aan een team of aan een specifieke selectie van mensen binnen de organisatie. Voor de betrokkenheid is het van belang dat deelnemers zelf voor hun deelname kiezen. Lees meer over Mindfulness trainingen voor bedrijven

Persoonlijke Mindfulness training/coaching

Als de behoefte bestaat trainen/coachen iemand persoonlijk. De combinatie van NLP (coaching) en Mindfulness training is zeer effectief gebleken. In sommige gevallen is de positie binnen het bedrijf de reden voor persoonlijke training, in andere gevallen is er een specifiek vraagstuk waarop de training/coaching wordt toegespitst. Een veelvoorkomend traject is: 3 coaching sessies, gevolgd door 6 lessen WorkplaceMt Mindfulness, afgerond door 3 coaching sessies. Alle sessies duren 1 uur tot 1,5 uur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijke Mindfulness training, een workshop of persoonlijke training? Bel ons op 0611865225 of stuur een e-mail naar: info@maxximize.nl