Van donderdag 23 november tot en met maandag 27 november 2017 organiseert Mindfulness trainer William van Hoeck een 5 daagse Alles Met Aandacht (AMA) training op een prachtige locatie in Hunsrück (D) (3 uur rijden vanaf Eindhoven).

Data en tijden:

De 5-daagse AMA training vindt plaats van donderdag 23 november tot en met maandag 27 november 2017. De training start donderdag om 11:00 uur zodat je ’s ochtends uit Nederland kunt vertrekken. De volgende dagen duurt het programma van 09:30 uur tot 17:30 uur. Op maandag wordt de training afgesloten om 14:00 uur zodat je einde van de middag of vroeg in de avond weer thuis bent.

De blokhutLocatie:

De training vindt plaats in een ecologische blokhut in het Hunsrück (3 uur rijden vanaf Eindhoven) op de top van een berg omgeven van weiden, bossen, bergen en dalen. Naast dit prachtige natuurschoon is er ook wild te spotten zoals reeën, vossen en wildzwijnen. Kortom het is een plek waar je al onthaast door er te zijn: www.deinblockhaus.de

De natuur
Programma onderwerpen:

  • Bewustzijn: ben jij bewust van jouw zijn, hoe goed ken jij jezelf, ken jij jouw patronen die je hebben gevormd?
  • Stress: ben jij bewust van het effect van stress op jouw zijn en hoe je dit kunt positief kunt beïnvloeden?
  • Waarden: wat zijn jouw waarden en kun je deze leven zowel privé als op het werk, welke concessies doe je?
  • Regie: bepaal jij jouw kwaliteit van leven of worden deze voor jou bepaald, door je privésituatie, gezin, familie, vrienden of het werk?
  • Communicatie: weet jij wat je communiceert en wat het effect daarvan is op jouw verwachtingen aan anderen en anderen van jouw?
  • Emoties: worden deze steeds weer getriggerd en voelt dit ongemakkelijk?
  • Kies: durf jij te kiezen voor jouw kwaliteit van leven?
  • Faalangst: sociaal, cognitief, motorisch in hoeverre belemmeren zij jouw keuze en je kwaliteit van leven?
  • Actie: wanneer heb jij voor het laatst een keuze gemaakt die bijdroeg aan jouw kwaliteit van leven?


Het uitzicht vanaf de blokhut


Overnachtingen, eten en drinken:

Tijdens deze 5 daagse training wordt voor de overnachtingen, het ontbijt, de lunch en het drinken gezorgd. Je overnacht vlakbij de blokhut in je eigen kamer in een mooi hotel waar je ook ontbijt en het avondeten nuttigt: www.hotel-steuer.de

Prijs:

De gehele training inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en drinken kost € 500,-. Alleen de kosten voor de reis, het avondeten en drinken in het hotel zijn voor eigen rekening.

Interesse en meer informatie:

Heb je interesse of wil je eerst graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met William van Hoeck op telnr. 06-43706943 of via e-mail info@amatraining.nl . Meer lezen over William kun je op de trainerspagina van Maxximize Mindfulness >>Meer Maxximize Mindfulness:
Overzicht Mindfulness trainingen voor particulieren >>
Mindfulness voor bedrijven >>