Beste deelnemer,

Je gaat komende week deelnemen aan een introductie workshop Mindfulness. Hierbij praktische informatie:

Tijden:

De workshop duurt van 19.30 uur tot circa 22.00 uur. Graag willen we je vragen om ongeveer 10 minuten voor de workshop aanwezig te zijn.

Adres:

Het adres is: Salemate 70, 7006 CD, Doetinchem (wijk de Huet).

Parkeren:

Als je met de fiets komt kun je die naast het huis zetten.

parkeren-Maxximize-MindfulnessIn het kaartje (rechts, klik voor vergroting) staan de parkeerplaatsen voor auto’s aangegeven:

  • naast het huis kunnen twee of drie auto’s staan (als de eerste ver genoeg doorrijdt), het zou wel fijn zijn als de buren van nr 72 er met hun auto nog langs kunnen,
  • midden voor het huis is een privé parkeerplaats, daar kan een auto staan,
  • naast de heg van het huis met de rieten kap (nr 72) kan een auto staan,
  • voor het huis nr 68 kan een auto staan,
  • er zijn 6 openbare parkeerplaatsen zoals aangegeven.

Mochten deze nu allen bezet zijn, wat niet vaak voorkomt, kun je iets verderop in de straat parkeren, tussen de bomen staan parkeerplekken aangegeven.

Ingang praktijk:

ingang-praktijkHet huis heeft aan de voorkant twee ingangen. De privé-ingang is met een trapje omhoog. Graag willen we je verzoeken de praktijk-ingang te gebruiken, die gaat rechts van het muurtje (afbeelding rechts, klik voor vergroting) met een trapje naar beneden.
Daar kom je in een halletje waar je je jas, tas en eventuele andere spullen kwijt kunt. Als je rechtdoor loopt kom je in de trainingsruimte.

Voorbereiding en kleding:

Je hoeft niets voor te bereiden en geen speciale kleding aan, gewoon makkelijk zittende vrijetijdskleding volstaat prima. Schoenen zonder hakken hebben wel de voorkeur.

Kosten:

De workshop kost €25,- , je ontvangt daarvoor per e-mail een factuur. We zouden het erg waarderen als je het geld vóór de workshop zou willen overmaken.

We kijken er naar uit je te zien bij de workshop!

Met hartelijke groet,

Maxximize Mindfulness

Jan van Hoof
Suzanne Bos