Beste deelnemer,

Je gaat binnenkort deelnemen aan de 8-weekse Mindfulness training in Eindhoven. Hierbij praktische informatie:

Lesmaterialen:

De lesmaterialen voor de training kun je hier al downloaden: https://www.maxximize.nl/bestanden-deelnemers-b/ . Download zowel de Lesmap als de Audiobestanden, op de pagina vind je beschreven hoe het werkt. Je kunt ze dan zowel thuis op je PC/laptop als onderweg op je tablet of telefoon gebruiken.

Let op!: Lees niet vooruit en doe nog geen oefeningen, na elke trainingsavond vertellen we je wat je in de navolgende week dient te lezen en te oefenen. We leren je de theorie en de oefeningen altijd eerst tijdens de training, dit is van belang voor de juiste essentie van de leerstof.


Tijden:

De trainingen duren van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Graag willen we je vragen om ongeveer 10 minuten voor de training aanwezig te zijn. Mocht je verlaat zijn, wil je dan even bellen naar 0643706943 (William van Hoeck).

Adres:

Het adres is: Pandora, Hemelrijken 171 A, 5612 WN, Eindhoven

Voorbereiding en kleding:

Je hoeft niets voor te bereiden en geen speciale kleding aan, gewoon makkelijk zittende vrijetijdskleding volstaat prima. Schoenen zonder hakken hebben wel de voorkeur.


Mindfulness centrum Eindhoven Hemelrijken

klik op afbeelding voor vergroting

Betaling:

Voor de betaling ontvang je van ons per e-mail een factuur. We zouden het waarderen als je deze voor de aanvang van de training zou willen voldoen.


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij de eerste training!

Met hartelijke groet,

Maxximize Mindfulness
William van Hoeck