Naast Mindfulness trainingen binnen bedrijven geven we ook met regelmaat Mindfulness workshops en trainingen voor ondernemers. Veelal organiseren we die in samenwerking met een ondernemersclub of netwerkorganisatie.

Mindfulness heeft positieve effecten op ondernemers

 • Fysiek: ze hebben meer energie, slapen beter, hebben meer rust en leven gezonder
 • Mentaal: ze zijn meer ontspannen, hebben minder last van stress of depressies, kunnen zich beter concentreren, hebben een beter geheugen, zijn minder snel geïrriteerd en meer in balans
 • Sociaal: ze zijn beter in het aangaan van relaties en communiceren effectiever
 • Bewustzijn: ze zijn authentieker, krachtiger en hebben meer zelfcompassie en zelfvertrouwen

Mindfulness voor ondernemers

Ben jij ondernemer en ben je geinteresseerd in Mindfulness?. Dan zou je volgende twee dingen kunnen overwegen:

 • Samen met collega ondernemers Mindfulness trainer Jan van Hoof uitnodigen om een keer een workshop “Mindfulness voor ondernemers” te komen geven. Een workshop is afwisselend, inspirerend, luisteren én ervaren, interactief en speciaal ontwikkeld voor een groep ondernemers. We brengen Mindfulness op een manier die laagdrempelig en toegankelijk is voor ondernemers en direct toepasbaar in hun professionele leven. Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en kan in het hele land plaatsvinden. Het aantal deelnemers waarvoor we tot heden workshops hebben gegeven varieert van 20 tot 45.
 • Samen met collega’s binnen een netwerkclub of industriële kring deel nemen aan een volledige training “mindfulness voor ondernemers”. Wat heb je daarvoor nodig:
  • 10 tot 16 deelnemende ondernemers,
  • een locatie voor 4 middagen of avonden met voldoende stoelen voor de deelnemers en de trainer,
  • een drankje en versnaperingen zijn wel gezellig.

Trainer Mindfulness voor ondernemers

Mindfulness voor ondernemers trainer-Jan-van-HoofDe workshops en trainingen “mindfulness voor ondernemers” worden gegeven door Jan van Hoof. Jan is zelf al ruim tien jaar ondernemer en was daarvoor werkzaam als manager en directeur binnen grote uitgeverijen en internet bedrijven. Hier kun je meer lezen over mindfulness trainer Jan van Hoof >>

Meer weten over mindfulness voor ondernemers

Wil je meer weten over de mogelijkheden van zakelijke Mindfulness training, een workshop of coaching voor ondernemers? stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@maxximize.nl, dan nemen we per ommegaande contact met je op.