Mindfulness Utrecht: Op zaterdag 3 december start de 3-weekse Mindfulness intensive training in Utrecht. De trainingen in Utrecht zitten vaak snel vol. Weet je al dat je wilt deelnemen? Hier kun je je aanmelden >>

Agenda Maxximize Mindfulness Utrecht

3-weekse Mindfulness intensive training 2016

 • Training op zaterdag 3, zaterdag 10 en zondag 18 december 2016
 • De Mindfulness intensive is een 3-daagse cursus waar je de basis van Mindfulness kunt ervaren en je gedurende 2 halve dagen en 1 hele dag helemaal kunt onderdompelen in Mindfulness. De meeste Mindfulness oefeningen en een groot deel van de thematiek zoals aangeboden in een 8-weekse training komen tijdens deze 3 dagen aan bod. Lees verder op de pagina meer over het programma.
 • Tijden: zaterdag 3 en zaterdag 10 december van 12.30 tot 17.00 uur – zondag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur
 • Locatie: de Wilg, Mecklenburglaan 3-5 in Utrecht
 • Particulier tarief: € 295-, (incl. btw) – 
Zakelijk tarief (als je werkgever de training betaalt) € 395,- excl. 21% BTW
 • Early bird tarief: € 265,- (geldt als je inschrijving en betaling 1 maand voor de start van de training binnen zijn)
 • Het tarief is inclusief:
  – cursusboek: uitgebreide (achtergrond) informatie over de thema’s en oefeningen voor thuis
  – cd (met mindfulness oefeningen op audio)
  – thee & gezonde snacks tijdens de sessies
  – (indien gewenst) een nagesprek
 • Aanmelden of meer informatie>>

 

De 3-daagse Mindfulness intensive

De onderwerpen die tijdens de 3-daagse intensive aan bod komen zijn:
– Theorie, oorsprong (westers onderzoek en oosterse technieken).
– Thema’s: lichaamsbewustzijn, stress, de adem, omgaan met hindernissen, gedachten en gevoelens onderzoeken.
– Ademoefeningen.
– Loopmeditatie.
– Gronding- en gewaarwordingsoefeningen.
– Bodyscan.
– Bewuste bewegingen.
– Concentratie meditaties en open aandacht.
– Groepsdialoog, zelfreflectie.
– Opdrachten en oefeningen.
 

Veelgestelde vragen over Mindfulness

Veel mensen hebben dezelfde vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Mindfulness zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest beter in balans zijn. Het helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Door de Mindfulness training heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar stilstand is vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Mindfulness-training-Utrecht8-weekse Mindfulness training bij Maxximize Mindfulness Utrecht

De Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van circa 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. Als je een avond niet kunt, kun je die training in een andere groep inhalen. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 14 deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:


Workshops Mindfulness Utrecht

In een workshop krijg je theorie over Mindfulness, leer je hoe je Mindfulness beoefent, wat de effecten van Mindfulness zijn en we doen oefeningen waardoor je Mindfulness ook echt kunt ervaren. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen die je misschien hebt. Data en tijdstippen van volgende Mindfulness workshops in Utrecht in 2016 maken we nader bekend.

Mindfulness trainer Marjolein Seegers UtrechtDe trainer van Maxximize Mindfulness Utrecht

In Utrecht worden de trainingen en workshops geleid door Marjolein Seegers. Marjolein is gecertificeerd Mindfulness trainer, internationaal erkend yogadocent en heeft een achtergrond in het bedrijfsleven. Lees meer over Marjolein Seegers >>


Hoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan een training sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: