Heb je na je deelname aan een mindfulnesstraining ook de behoefte om je beoefening weer eens op te frissen of te verdiepen? Of wil je op een mooie complete manier kennismaken met Mindfulness of Compassietraining?

Mindfulness stilte/oefendag 14 juli 2018:

Op zaterdag 14 juli organiseren wij een mindfulness-oefendag. Een dag waarop met elkaar de mindfulness oefeningen die je kent vanuit de training weer gaan opfrissen. Het wordt een mooie afwisselende dag met variatie in bewegen en zitten. Een groot deel van de dag vindt plaats in stilte, maar er is voldoende ruimte aan het eind om ervaringen te delen. De ervaring leert dat deelnemers een oefendag als heel bijzonder beschouwen.

Compassie stilte/oefendag 21 juli 2018:

Heb je een compassietraining gevolgd en zou je graag de oefeningen uit de training weer eens in groepsverband oefenen? Of heb je een mindfulness training gevolgd en ben je nieuwsgierig naar de compassietraining? Op zaterdag 21 juli organiseren we een compassie-oefendag, waarop oefeningen uit de compassietraining achter elkaar in stilte zullen worden beoefend. Aan het eind van de dag is er ruimte om uit te wisselen. Compassie is een interessante en waardevolle verdieping op mindfulness. Deze oefendag is een mooie kans om kennis te maken met compassie of je compassie beoefening weer op te frissen.


Prachtige landelijke locatie:

De oefendagen zullen plaatsvinden op de Kruudhof in Halle, een schitterende locatie waar we beschikking hebben over de cursusruimte en de tuin. Met mooi zomers weer is er dan ook ruimte genoeg om buiten te oefenen.
De Kruudhof is goed te bereiken met de auto en heeft veel en gratis parkeergelegenheid.
Kruudhof: Lankersweg 3a, 7025 ED, Halle
Link naar de Kruudhof >>

Prijs en faciliteiten:

De oefendagen zullen duren van 10.00 tot 16.00. Beide dagen worden verzorgd door Suzanne Bos. Wij zullen zorgen voor koffie, thee en een versnapering. Je kunt zelf eten meebrengen voor de lunch.
De prijs voor deze oefendagen bedraagt €45,00 per dag. Alle benodigde oefenmaterialen zijn aanwezig, maar mocht je graag je eigen yogamat, kussen of bankje mee willen brengen dan is dat uiteraard mogelijk. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Informatie en aanmelden:

Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname aan één of beide oefendagen of heb je vragen, dan kun je onderstaand contactformulier invullen.

Graag zien we je terug op 14 en/of 21 juli!

Met vriendelijke groet,

Het Maxximize team
Suzanne Bos en Jan van Hoof


[contact-form-7 id=”3753″ title=”informatie aanmelden mindfulness Achterhoek”]