De trainers van Maxximize hebben achtergronden in fysiotherapie, topsport, NLP, haptonomie, coaching en leiderschap in het bedrijfsleven. Maxximize richt zich met haar Mindfulness trainingen op:

Mindfulness voor particulieren:

Die persoonlijk willen groeien, meer zichzelf willen worden, minder last willen hebben van stress, beter willen leren omgaan met uitdagende situaties in hun leven én die meer balans, rust en een gevoel van geluk in hun leven willen ervaren. Mensen die maximaal het leven willen gaan leiden waarvoor ze bestemd zijn. Mindfulness voor particulieren, locaties en agenda >>

Mindfulness voor leiders en managers:

Die beter willen leren omgaan met stress, authentieker en krachtiger leiding willen geven en effectiever willen zijn in het behalen van hun doelen. Meer informatie over Mindfulness voor bedrijven >>

Mindfulness voor topsporters:

Die hun aandacht en concentratie willen trainen om mentaal sterker te worden voor de momenten dat het er op aan komt. Die effectiever willen trainen, meer doorzettingsvermogen willen ontwikkelen en die op de belangrijkste momenten van hun topsport loopbaan de mindset van een winnaar willen hebben.

 

Mindfulness training op maat:

Bij Maxximize kun je deelnemen aan de reguliere Mindfulness groepstrainingen, die vinden plaats in Doetinchem, Amsterdam, De Bilt en Utrecht. Maxximize heeft voor bedrijven, managers, topsporters of particulieren met een specifiek doel ook Mindfulness trainingen of coaching op maat, een paar voorbeelden:

 

Mindfulness voor particulieren, topsporters, leiders en managers