Maxximize Mindfulness Ede Wageningen: Op dinsdagavond 31 januari 2017 start de volgende 8-weekse Mindfulness training in Ede. Weet je al dat je wilt deelnemen? Schrijf je dan hier in

Agenda Mindfulness Ede Wageningen

8-weekse Mindfulness training: januari – februari – maart 2017

  • Op 8 dinsdagavonden: 31 januari – 7,14,21 februari – 7,14,21,28 maart 2017
  • In de planning hebben we rekening gehouden met de voorjaarsvakantie, in die week is er geen training
  • Tijd: van 19.30-22.00 uur
  • Locatie: De Meerpaal, Industrielaan 1, 6717 EL, Ede
  • Prijs: voor particulieren € 395,-
  • Aanmelden >>


Veelgestelde vragen over Mindfulness

Veel mensen hebben dezelfde vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Mindfulness Ede WageningenMindfulness zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest beter in balans zijn. Het helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Door de Mindfulness training heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar stilstand is vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Mindfulness Ede Wageningen

Locatie Maxximize Mindfulness Ede Wageningen

We geven de Mindfulness trainingen op een prachtige locatie in Ede: De Meerpaal, Industrielaan 1, 6717 EL, Ede.

Mindfulness Training Ede Wageningen

De Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van circa 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. Als je een avond niet kunt, kun je die training in een andere groep inhalen. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij twaalf deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:


Mindfulness Workshops in Ede Wageningen

In een workshop krijg je theorie over Mindfulness, leer je hoe je Mindfulness beoefent, wat de effecten van Mindfulness zijn en we doen oefeningen waardoor je laagdrempelig Mindfulness zelf direct kunt ervaren. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen die je misschien hebt.

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, zelfs op je werk, kunt inpassen. We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met lichte fysieke beperkingen en mensen die niet twee uur op de grond kunnen/willen zitten. We bieden elke deelnemer daarom de keuze om tijdens de training op een yoga-kussen of op een gewone stoel te zitten. Je kunt tijdens de training ook gewoon afwisselen, wat maar prettig voor je is. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

Kosten van een Mindfulness training of workshop in Ede

Een volledige 8-weekse basistraining Mindfulness kost voor particulieren € 395,- inclusief BTW. Voor organisaties, of als de werkgever de training vergoedt, kost de training € 695,- ex 21% BTW. Inbegrepen zijn elke training thee en lekkers, lesmateriaal, een theorie map en audio- en videobestanden met Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen. Deelname aan een Mindfulness workshop kost € 25,- per persoon inclusief koffie, thee en gezonde snacks.

Mindfulness-training-Ede-WageningenDe trainers van Maxximize Mindfulness Ede Wageningen

In Ede Wageningen worden de trainingen en workshops, afhankelijk van de groepsgrootte, begeleid door één of twee trainers. Corine Lepoutre is de hoofdtrainer in Ede Wageningen. Lees meer over Corine en de andere Mindfulness trainers van Maxximize >>


Hoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan een training sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:
[contact-form-7 id=”3603″ title=”informatie aanmelden mindfulness Ede”]