Professioneel Mindfulness in Delft.

In februari en maart 2019 starten de volgende 8-weekse Mindfulness trainingen in Delft.

 • no-nonsense trainingen
 • veel ruimte voor persoonlijke aandacht
 • officieel MBSR programma
 • gecertificeerde trainer categorie 1 VMBN en VVM
 • vergoeding door veel zorgverzekeraars
 • privé en op het werk toepasbaar
 • de gemiddelde groep bestaat uit 8 tot 12 deelnemers, leeftijd tussen 21 en 57 jaar, ongeveer 55% vrouwen en 45% mannen.

Agenda Mindfulness Delft

Officiële MBSR Mindfulness trainingen start februari en maart 2019:

 • Training op 8 woensdagavonden: 6, 13, 20 februari – 8, 13, 27 maart – 3, 10 april 219, of
 • Training op 8 maandagavonden: 18, 25 maart – 1, 8, 15 april – 6, 13 mei 2019
 • Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
 • Locatie: Het Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft
 • Prijs: € 425,- voor particulieren
 • Informatie en aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina

Veelgestelde vragen over Mindfulness

Veel mensen hebben dezelfde vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Mindfulness-Delft

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

“Kent u die uitdrukking, ik voel me een ander mens?” Dit was een van mijn verwachtingen van een mindfulness training, maar wat blijkt nu… Dankzij de mindfulness training van Maxximize voel ik me juist geen ander mens, maar meer dan ooit mezelf! Door mijn ‘mind’ te leren kennen kan ik nu veel beter anticiperen op dreigende stress situaties en de negatieve spiraal van emoties waar het drukke westerse leven ons soms in verleidt. Bedankt! Ron

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar stilstand is vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Mindfulness Training in Delft

Een Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van circa 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij twaalf deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training: Mindfulness Delft

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, zelfs op je werk, kunt inpassen.

We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met lichte fysieke beperkingen en mensen die niet twee uur op de grond kunnen/willen zitten. We bieden elke deelnemer daarom de keuze om tijdens de training op een yoga-kussen of op een gewone stoel te zitten. Je kunt tijdens de training ook gewoon afwisselen, wat maar prettig voor je is. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

Kosten van een training bij Maxximize Mindfulness Delft

Een volledige 8-weekse basistraining Mindfulness kost voor particulieren € 425,- inclusief BTW. Voor organisaties, of als de werkgever de training vergoedt, kost de training € 695,- ex 21% BTW. Inbegrepen zijn elke training thee en lekkers, lesmateriaal, een theorie map en audio- en videobestanden met Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Locatie Maxximize Mindfulness Delft

Let op, de lokatie is gewijzigd. Met ingang van 5 juni 2018 geven we de Mindfulness workshops en trainingen in Het Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft.

De trainer van Maxximize Mindfulness Delft

In Delft worden alle trainingen en workshops begeleid door Corine Lepoutre. Corine is gecertificeerd Mindfulness trainer met veel ervaring. Lees hier meer over Corine en de andere

Hoe gaat aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een Mindfulness training in Delft kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We sturen je dan een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: