De volgende ACT training start op aanvraag.

ACT-training

ACT staat voor Acceptatie en Commitment Training. In deze training leer je om meer regie te krijgen in je leven. De training bestaat uit 8 lessen in een periode van 8 weken op een vaste avond in de week.

Voor wie

De ACT training is ontwikkeld voor mensen met een druk bestaan, die veel ballen in de lucht moeten houden en de juiste balans willen vinden tussen werk en privéleven. Voor mensen die meer energie willen hebben, beter willen kunnen ontspannen en met meer plezier en een duidelijke koers door het leven willen.

ACT als eerste kennismaking of als vervolg op een 8-weekse mindfulness training

De training is geschikt voor iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gevolgd en daar een extra dimensie aan toe wil voegen en voor iedereen die nog geen Mindfulnesstraining heeft gevolgd maar graag meteen kennis wil maken met ACT.

De 6 peilers van ACT

ACT kent 6 pijlers, die in de training uitgebreid aan bod komen:

  • Je leert met meer aandacht in het moment te zijn en je mindfulness vaardigheden (verder) te ontwikkelen,
  • Je leert acceptatie te ontwikkelen voor vervelende situaties, emoties en omstandigheden in het leven waar je geen controle over hebt,
  • Je leert anders om te gaan met je gedachten en afstand te nemen van gepieker middels defusie-oefeningen.
  • Je leert goed voor jezelf te zorgen en je eigen behoeften beter te ontdekken,
  • We besteden in de ACT-training ook veel tijd aan het ontdekken wat jij persoonlijk waardevol vind in je leven, en
  • Je gaat een concreet plan ontwikkelen om juist dat meer in de praktijk te brengen.

ACT is een training die ervoor zorgt dat je minder piekert, minder uitstelt, jezelf beter leert kennen en maakt dat je met meer energie en plezier in het leven staat.

Wanneer en Waar

De training vindt plaats op 8 woensdagavonden van 19.30 tot ca. 21.15 uur. De data zijn: 8, 15, 22, 29 juli – 5 augustus – (12 en 19 augustus zijn vrij) – 26 augustus – 2 en 9 september 2020.

De training vindt plaats bij Maxximize Mindfulness in Doetinchem: salemate 70, 7006 CD, Doetinchem.

Kosten

De volledige training inclusief een complete set lesmaterialen (lesmap en audiobestanden) kost voor particulieren € 450,- . Zakelijk tarief op aanvraag.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie over de ACT training of wil je je aanmelden? Bel ons op 0611865225 of stuur een e-mail naar: info@maxximize.nl