Maxximize Mindfulness voor bedrijven

Maxximize brengt Mindfulness naar bedrijven. De professionele trainingen en workshops van Maxximize Mindfulness zijn speciaal ontwikkeld voor professionals binnen hedendaagse westerse bedrijven. De trainingen zijn compact, no-nonsense en gefundeerd op moderne psychologie en wetenschap. Vaak zijn deelnemers verbaasd dat ze zo snel ontspanning en helderheid van geest kunnen ervaren en dat een Mindfulness training of workshop alles behalve zweverig is. Op de juiste manier gebracht is Mindfulness heel feitelijk. Een uitspraak van een deelnemer van Coolblue: “De training was niet “zweverig” en goed onderbouwd vanuit een wetenschappelijke invalshoek. Een training van deze tijd. Voor mij daarom tastbaar en goed toepasbaar”.

Voordelen voor de organisatie

Mindfulness training binnen bedrijven heeft bewezen voordelen. Organisaties bieden hun medewerkers een Mindfulness training aan omdat ze bijvoorbeeld het ziekteverzuim omlaag willen brengen en zo kunnen besparen op de verzuimkosten, of omdat ze het belang inzien van de mentale gezondheid van de werknemers in het kader van continuïteit en effectiviteit binnen de organisatie. Meer voordelen en uitleg kunt u lezen op de pagina “Waarom Mindfulness op het werk” .

Mindfulness voor bedrijven is bewezen effectief

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers. Apple, Google, Yahoo, Ebay, Unilever, BBC en ANWB zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bedrijven die Mindfulness training inmiddels grootschalig aanbieden aan hun medewerkers.

Mindfulness heeft positieve effecten op werknemers

  • Fysiek: ze hebben meer energie, slapen beter en voelen zich gezonder,
  • Mentaal: ze hebben 50% minder kans op burn-out, kunnen beter ontspannen, hebben minder last van stressvolle periodes of situaties, kunnen zich beter concentreren en reageren bewuster op (uitdagende) situaties,
  • Sociaal: ze zijn beter in het aangaan van relaties en communiceren effectiever,
  • Bewustzijn: ze zijn authentieker, veerkrachtiger en hebben meer zelfvertrouwen.
  • Deze effecten zijn wetenschappelijk onderzocht, lees hier meer >>

Zelfkennis is het hart van emotionele intelligentie. De beste mentale “app” hiervoor is de trainingsmethode voor de geest “Mindfulness”. Chade-Meng Tan (Google)

zakelijk mindfulness voor bedrijven

Mindfulness-voor-bedrijvenMindfulness voor bedrijven: workshops

We verzorgen Mindfulness workshops voor groepen professionals. We geven deze workshops zowel in-company als op externe locaties, binnen of buiten werktijd, naar wens en op maat voor elk bedrijf. We hebben workshops gegeven aan groepen variërend van 8 tot 100 deelnemers. Een Mindfulness workshop kan voor een bedrijf een laagdrempelige kennismaking zijn met Mindfulness. Een Mindfulness workshop maakt ook wel eens deel uit van een work-life balance programma van het bedrijf, een relatiedag of een evenement. Lees meer over Mindfulness workshops voor bedrijven >>

Mindfulness-voor-bedrijven-b

Mindfulness voor bedrijven: trainingen

Binnen bedrijven en (overheids)organisaties geven we trainingen “Mindfulness voor professionals”. Deze trainingen zijn gebaseerd op het officiële WorkpklaceMT programma. Een Mindfulness training wordt door bedrijven vaak breed aangeboden aan de medewerkers, aan een team of aan een specifieke selectie van mensen binnen de organisatie. Lees meer over Mindfulness trainingen voor bedrijven >

Mindfulness-voor-bedrijven-bedrijfstrainingPersoonlijke Mindfulness training

Als de behoefte bestaat trainen we leiders of medewerkers van het bedrijf persoonlijk.  In sommige gevallen is de positie van de persoon binnen het bedrijf de reden voor privétraining, in andere gevallen is er een specifiek vraagstuk waar de training op wordt toegespitst. De privétraining kan plaatsvinden op één van onze locaties in het land, binnen het bedrijf of op een andere locatie naar keuze.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijke Mindfulness training, een workshop of privétraining? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen, u hoort dan snel van ons:

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:


Meer over Mindfulness voor bedrijven – Mindfulness op het werk: