Mindfulness vervolgtraining: op woensdagavond 17 januari 2018 start in Doetinchem de Compassietraining. In de Compassietraining leer je de beoefening van Mindfulness te verdiepen. Er is in de training plaats voor maximaal 10 deelnemers.
 

Compassietraining; verdieping na de 8-weekse Mindfulness training

In de 8-weekse Mindfulness training heb je geleerd om je bewust te worden van wat er van moment tot moment in je gebeurt; gedachten, emoties en fysiek. Je hebt geleerd om feitelijk waar te nemen. In de compassietraining ga je die vaardigheid verdiepen en gebruiken, je leert de diepere processen in jezelf kennen en ermee te werken.
 

Compassie trainen

Tijdens deze training ga je compassie, een eigenschap die bij iedereen aanwezig is, verder ontwikkelen. Je leert om mild en vriendelijk te zijn, te beginnen bij jezelf. Als je compassie traint dan leer je om beter om te gaan met de moeilijkheden die je tegenkomt in het leven, minder bang te worden om fouten te maken of afgewezen te worden, minder kritisch naar jezelf te zijn en meer zelfrespect te ontwikkelen. Je gaat als je compassie ontwikkelt ook beter voor jezelf zorgen en je leert om meer naar de positieve kanten in je leven en in jezelf te kijken. Een compassietraining is het logische vervolg op de mindfulnesstraining. Tijdens een compassietraining leer je een houding ontwikkelen van mildheid en vriendelijkheid die je in staat stelt om te gaan met dat gene wat je dankzij mindfulness bewust leert ervaren.
 

Voor wie

Je kunt deelnemen aan de Compassietraining als je een 8-weekse Mindfulness training hebt gevolgd, bij Maxximize Mindfulness of bij een ander instituut dat officiële MBSR of MBCT Mindfulness trainingen geeft.
 

Inhoudelijk

Tijdens de compassietraining gaan we dieper in op:
– het werken met Mindfulness,
– je verbeelding leren gebruiken in de beoefening van mindfulness,
– de werking van het brein bij stress en ontspanning,
– omgaan met moeilijke momenten,
– automatische patronen in jezelf,
– je innerlijke criticus (leren kennen en vervangen door een innerlijke helper),
– met vriendelijkheid kijken naar je eigen fouten en die van anderen,
– vergeven van jezelf en anderen,
– meer genieten van het mooie en het goede,
– compassie ontwikkelen in het dagelijks leven.
 

Data en tijden

De compassietraining in Doetinchem vindt plaats op de volgende woensdagavonden:
– 17, 24 en 31 januari 2018
– 7, 21 en 28 februari 2018 (14 februari is vrij ivm de vakantieweek)
– 7 en 14 maart 2018
De lessen duren van 19.30 tot 22.00 uur.
 

Locatie

De training vindt plaats bij Maxximize Mindfulness in Doetinchem. Het adres is: salemate 70, 7006 CD, Doetinchem (wijk de Huet).
 
Mindfulness vervolg stiltedag

Trainer

Suzanne Bos is de trainer die deze compassietraining geeft. Suzanne is opgeleid aan het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness. Meer over Suzanne kun je hier lezen Mindfulness trainers Maxximize Mindfulness >>
 

Prijs

Deelname aan de compassietraining kost € 350,- voor particulieren. Dit is voor 8 lessen van 2,5 uur, lesmaterialen (lesmap en audiobestanden) en elke les thee en versnaperingen.
 

Interesse en inschrijven

Wil je graag meer weten, heb je vragen of wil je je meteen inschrijven? Dat kun je doen via het onderstaande formulier:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Kortingscode:

Eventuele vraag of opmerking: