De volgende Mindfulness trainingen bij Maxximize Mindfulness in Eindhoven starten op maandagavond 14 januari en woensdagavond 16 januari 2019.

 • no-nonsense Mindfulness trainingen,
 • kleine groepen, optimale persoonlijke aandacht,
 • het officiële MBSR programma,
 • VVM (Vereniging Voor Mindfulness) gecertificeerde trainer,
 • toepasbaar privé en op het werk,
 • gemiddelde samenstelling van een groep: 6 tot 8 deelnemers, leeftijd tussen 21 en 57 jaar – 55% vrouwen, 45% mannen.

Agenda Maxximize Mindfulness Eindhoven – Hemelrijken

Officiële 8-weekse MBSR Mindfulness trainingen start januari 2019

 • Op 8 maandagavonden: 14,21,28 januari – 4,11,18 februari – 4,11 maart 2019 van 19.30 tot 22.00 uur, of
 • Op 8 woensdagavonden: 16,23,30 januari – 6,13,20 februari – 6,13 maart 2019 van 19.30 tot 22.00 uur,
 • In de planning is rekening gehouden met de carnavalsvakantie, in die week is er geen training,
 • Locatie: Pandor, Hemelrijken 171 A, 5612 WN, Eindhoven
 • Prijs: € 350,- voor particulieren
 • Meerdere keren per jaar stilte dagen en vervolgdagen waarvoor je je los kunt aanmelden
 • Bij 8 deelnemers is de training vol
 • Informatie en aanmelden >>

* Het is ook mogelijk individuele training of duo-training (bijv. samen met partner, vriend of vriendin) te volgen. Indien je daar interesse in hebt kun je dat in het contactformulier aangeven.

Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over de Mindfulness trainingen in Eindhoven, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Mindfulness training in Eindhoven

Een Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 8 deelnemers is de training daarom vol. Je krijgt via onze website toegang tot een werkmap en een complete set audiobestanden zodat je in de weken tussen de trainingen thuis eenvoudig verder kunt oefenen. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:

Locatie Maxximize Mindfulness Eindhoven – Hemelrijken

De trainingen vinden plaats in Pandor, Hemelrijken 171A, 5612 WN, Eindhoven. De locatie is gunstig gelegen in het centrum van Eindhoven.

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar door soms even stil te staan boek je veel vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Mindfulness helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Goede cursus Mindfulness met veel plezier gevolgd. Nu als eerste groep met de vervolgtraining, gestart. En weet je? Het helpt echt!. André

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Kosten van een training bij Maxximize Mindfulness Eindhoven

Een volledige 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Voor ZZP-ers is het tarief € 350,- exclusief 21% BTW (je ontvangt een BTW-factuur op naam van je bedrijf). Als de werkgever de training vergoedt is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief intake, elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

De trainers

William van Hoeck en Jan van Hoof zijn de trainers bij Maxximize Mindfulness in Eindhoven. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0643706943 (William van Hoeck).

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te geven dat je ze in je dagelijkse leven, ook op je werk, kunt inpassen. We zitten bijvoorbeeld niet op yogamatten op de grond, maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen. Gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat

Hoe gaat aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We sturen je dan een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ook bellen met William van Hoeck op 0643706943.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking:

Mindfulness Eindhoven – kleine groepen – persoonlijke aandacht – officieel MBSR programma – gecertificeerde trainers – no-nonsense – op wetenschap gebaseerd