Maxximize Mindfulness Eindhoven: Op dinsdagavond 9 januari en woensdagavond 17 januari 2018 starten de volgende Mindfulness trainingen bij Maxximize Mindfulness in Eindhoven. Bij 10 deelnemers is een training vol. Weet je al dat je wilt deelnemen? Schrijf je dan hier in >>

Agenda Maxximize Mindfulness Eindhoven Blixembosch

Avondtrainingen: 8-weekse Mindfulness trainingen in Eindhoven start januari 2018

  • Mindfulness training op 8 dinsdagavonden: 9,16,23,30 januari – 6,13,27 februari – 6 maart 2018, of
  • Mindfulness training op 8 woensdagavonden: 17,24 januari – 7,14,28 februari – 7,14,21 maart 2018
  • In de planning is rekening gehouden met de voorjaarsvakantie, in die week is er geen training
  • Tijd: van 19.15-21.45 uur
  • Locatie: wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629PV Eindhoven (wijk Blixembosch)
  • Prijs: € 350,- voor particulieren
  • Bij 10 deelnemers is de training vol
  • Aanmelden >>


Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Mindfulness training in Eindhoven

Mindfulness Eindhoven

Een Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij tien deelnemers is de training daarom vol. Je krijgt via onze website toegang tot een werkmap en een complete set audiobestanden zodat je in de weken tussen de trainingen thuis eenvoudig verder kunt oefenen. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:


Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar door soms even stil te staan boek je veel vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Mindfulness helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Mindfulness is de manier om dieper in jezelf te duiken. Je wordt er creatiever van, zekerder, kalmer, begripvoller en bovenal; leuker voor jezelf en voor anderen. Dan heb je wel iemand nodig die je de juiste weg wijst; Jan is zo iemand. David

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Mindfulness-Eindhoven-Blixembosch

Locatie Maxximize Mindfulness Eindhoven Blixembosch

De trainingen vinden plaats in wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629PV Eindhoven (wijk Blixembosch). De locatie is gunstig gelegen met voldoende parkeergelegenheid. Het VTA wijkgebouw is relatief nieuw en voorzien van een gezellige bar waar een drankje genuttigd kan worden. De ruimte is voorzien van grote ramen waar het daglicht volop de ruimte vult.

Kosten van een training bij Maxximize Mindfulness in Eindhoven

Een volledige 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Zakelijk, bijvoorbeeld als de werkgever de training vergoedt, is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief intake, elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Mindfulness-Eindhoven-trainerDe trainers

De Mindfulness trainingen in Eindhoven worden geleid door William van Hoeck en Jan van Hoof. Lees hier meer over de trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0643706943 (William van Hoeck).

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te geven dat je ze in je dagelijkse leven, ook op je werk, kunt inpassen. We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met een lichte fysieke beperking en mensen die niet 2 uur op de grond kunnen/willen zitten. We zitten bijvoorbeeld niet op yogamatten op de grond, maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops. Gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

Hoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan een training sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: