Maxximize Mindfulness Eindhoven: Op maandagavond 7 mei en woensdagavond 16 mei 2018 starten de volgende Mindfulness trainingen bij Maxximize Mindfulness in Eindhoven.

Weet je al dat je wil deelnemen? Schrijf je dan hier in.

 

Mindfulness trainingen

Avondtrainingen: 8-weekse Mindfulness training in Eindhoven start mei 2018

  • Mindfulness training op 8 maandagavonden: 7,14,28 mei – 4,11,18 juni – 2,9 juli 2018, of
  • Mindfulness training op 8 woensdagavonden: 16,23,30 mei – 6,13,20 juni – 4,11 juli 2018
  • Pinksteren (21 mei) is vrij
  • Tijd: van 19.30-22.00 uur
  • Locatie: Pandor, Hemelrijken 171 A, 5612 WN, Eindhoven
  • Prijs: € 350,- voor particulieren
  • Bij 10 deelnemers is de training vol
  • Informatie en aanmelden >>


Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Mindfulness training in Eindhoven

Een Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij tien deelnemers is de training daarom vol. Je krijgt via onze website toegang tot een werkmap en een complete set audiobestanden zodat je in de weken tussen de trainingen thuis eenvoudig verder kunt oefenen. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:

De trainingen vinden plaats in Pandor, Hemelrijken 171A, 5612 WN, Eindhoven. De locatie is gunstig gelegen in het centrum van Eindhoven.

Weet je inmiddels al dat je wil deelnemen? Schrijf je dan hier in.

 

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar door soms even stil te staan boek je veel vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Mindfulness helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Mindfulness is de manier om dieper in jezelf te duiken. Je wordt er creatiever van, zekerder, kalmer, begripvoller en bovenal; leuker voor jezelf en voor anderen. Dan heb je wel iemand nodig die je de juiste weg wijst; Jan is zo iemand. David

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>


Kosten van een training bij Maxximize Mindfulness

Een volledige 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Als je werkgever de training vergoedt is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW (fiscaal aftrekbaar). Dit is inclusief elke training thee en versnaperingen, lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen.

Mindfulness-centrum-Eindhoven-trainer
De trainers

De Mindfulness trainingen in Eindhoven worden geleid door William van Hoeck en Jan van Hoof. Lees hier meer over de trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? bel vrijblijvend 0643706943 (William van Hoeck).


Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te geven dat je ze in je dagelijkse leven, ook op je werk, kunt inpassen. We zitten bijvoorbeeld niet op yogamatten op de grond, maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen. Gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.


Hoe gaat aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We sturen je dan een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.


Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ook bellen met William van Hoeck op 0643706943.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: