Maxximize Mindfulness Doetinchem: Op maandagavond 30 oktober 2017 start de volgende Mindfulness training in Doetinchem. Bij 10 deelnemers is de training vol. Weet je al dat je wilt deelnemen? Schrijf je dan hier in >>

Agenda Maxximize Mindfulness Doetinchem

Mindfulness training oktober – november – december 2017Mindfulness Doetinchem officiele MBSR training

  • Mindfulness training op 8 maandagavonden: 30 oktober – 6,13,20,27 november – 4,11,18 december 2017
  • Tijd: van 19.30-22.00 uur
  • Locatie: Salemate 70, 7006 CD, Doetinchem (de Huet)
  • Prijs: € 350,- voor particulieren
  • Aanmelden >>


Veelgestelde vragen over Mindfulness

We worden vaak gebeld met vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

 

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Mindfulness helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe en de volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Thijs

De training heeft mij meer stabiliteit en rust gebracht. Juist op momenten dat er veel zaken door elkaar lopen en de hectiek in mijn hoofd een eigen leven dreigt te gaan leven, kan ik nu zelf de rust inbouwen die nodig is om op een prettige manier aan mijn verplichtingen te blijven voldoen. Door hele simpele oefeningen weer met beide voeten op de grond staan. Daarnaast ben ik ook regelmatig bewust van geluksmomenten die ik voor die tijd training waarschijnlijk niet had opgemerkt. Kort gezegd heeft de training mij meer rust en meer tevredenheid gebracht! Ik kan het iedereen aanraden. Paulien

Mindfulness is de manier om dieper in jezelf te duiken. Je wordt er creatiever van, zekerder, kalmer, begripvoller en bovenal; leuker voor jezelf en voor anderen. Dan heb je wel iemand nodig die je de juiste weg wijst; Jan is zo iemand. David

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

 

Mindfulness-DoetinchemLocatie Maxximize Mindfulness Doetinchem

We geven Mindfulness trainingen op een makkelijk bereikbare locatie in wijk de Huet in Doetinchem. Zowel vanaf het centrum van Doetinchem als vanaf station de Huet is het slechts 10 minuten lopen. Parkeren is mogelijk voor de deur. Het adres is: Salemate 70, 7006 CD, Doetinchem.

Met regelmaat geven we ook Mindfulness workshops op andere locaties in Doetinchem. Er zijn al workshops geweest bij bijvoorbeeld Achmea Health & Spa Center aan de Keppelseweg en bij diverse gezondheidscentra in en nabij Doetinchem.

 

8-weekse Mindfulness training Doetinchem

Een 8-weekse Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van ongeveer 2,5 uur in 8 opeenvolgende weken. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 10 deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over de inhoud van een Mindfulness training:

 

Workshops Mindfulness Doetinchem

In een workshop krijg je theorie over Mindfulness, leggen we uit wat de effecten van Mindfulness zijn en doen we oefeningen waardoor je laagdrempelig Mindfulness zelf kunt ervaren. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen die je misschien hebt.

 

Wat heb ik nodig om aan Mindfulness te kunnen doen

Niets. Je moet kunnen zitten op een stoel. Wij hebben ervoor gekozen Mindfulness zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een druk westers bestaan en de oefeningen zo te doen dat je ze in je dagelijkse leven, zelfs op je werk, kunt inpassen. We willen ook toegankelijk zijn voor mensen met een lichte fysieke beperking en mensen die niet twee uur op de grond kunnen/willen zitten. We zitten bijvoorbeeld niet op yoga matten op de grond maar doen de oefeningen zittend op een gewone stoel. Je hoeft dus ook geen speciale of sportieve kleding aan naar de trainingen of workshops, gewone kleding waarin je je lekker voelt volstaat.

 

Kosten van een training of workshop bij Maxximize Mindfulness Doetinchem

Een volledige 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 350,- inclusief BTW. Voor ZZP-ers is het tarief € 350,- exclusief 21% BTW. Voor organisaties of via de werkgever is het tarief € 450,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief intake, elke training thee en versnaperingen, digitaal lesmateriaal en een complete set audiobestanden met alle Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen. Deelname aan een Mindfulness workshop kost € 25,- per persoon.

 

Mindfulness-Doetinchem-trainer-Jan-van-HoofDe trainers van Maxximize Mindfulness Doetinchem

In Doetinchem worden de Mindfulness trainingen gegeven door Jan van Hoof en Suzanne Bos. Lees hier meer over Jan, Suzanne en de andere trainers van Maxximize Mindfulness. Heb je vragen? Bel vrijblijvend 0611865225 (Jan van Hoof)


Hoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan een training sturen we je een intakeformulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: