Maxximize Mindfulness Bilthoven: In augustus en september 2018 starten weer nieuwe Mindfulness trainingen in Bilthoven. Weet je al dat je wilt deelnemen? Schrijf je dan nu in want de trainingen en workshops in Bilthoven zijn vaak snel vol.

Agenda Mindfulness Bilthoven

Mindfulness 2-daagse basistraining – augustus 2018

 • Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus 2018
 • In de 2-daagse basistraining kun je je helemaal onderdompelen in Mindfulness. De Mindfulness oefeningen en een groot deel van de thematiek zoals aangeboden in een reguliere 8-weekse training komt tijdens deze 2 dagen aan bod.
 • Tijden: van 10:00 tot 17.00 uur
 • Locatie: Jachtlaan 15, Bilthoven
 • Prijs: voor particulieren €245,-
 • Aanmelden of meer informatie >>


8-weekse Mindfulness training start september 2018 2018

 • Op maandagavonden: 10,17,24 september – 1,8,15,29 oktober – 5 november 2018
 • In de planning is rekening gehouden met de herfstvakantie, in die week is er geen training
 • Terugkombijeenkomst: zaterdag 17 november 2018 van 14:00 tot 16:30 uur
 • Tijden: van 19.30 tot 22.00 uur
 • Locatie: Jachtlaan 15, Bilthoven
 • Prijs: voor particulieren €395,-
 • Aanmelden of meer informatie >>

 

Veelgestelde vragen over Mindfulness

Veel mensen hebben dezelfde vragen over Mindfulness, daarom hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen:

Het complete overzicht van veelgestelde vragen over Mindfulness vind je hier >>

Ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen

Mindfulness zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest beter in balans zijn. Het helpt mij met prioriteren in het drukke dagelijkse leven. Ik sta meer stil bij de dingen die ik doe. De volledige aandacht die ik hieraan schenk laat mij er meer van genieten. Onder de inspirerende begeleiding van Jan heeft mijn zelfwaardering een mooie ontwikkeling doorgemaakt!. Thijs

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Normaal heb ik het altijd druk en doe ik veel projecten tegelijk. Door Mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar stilstand is vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Wouter

Meer ervaringen van deelnemers aan voorgaande trainingen lees je hier >>

Locatie Mindfulness de Bilt Bilthoven8-weekse Mindfulness training Bilthoven

De Mindfulness training bestaat uit 8 sessies van circa 2,5 uur in 8 zoveel mogelijk opeenvolgende weken, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties. Als je een avond niet kunt, kun je die training in een andere groep inhalen. We willen elke deelnemer voldoende persoonlijke ruimte en aandacht geven, bij 14 deelnemers is de training daarom vol. Lees hier meer over het volgen van een Mindfulness training:


Mindfulness-de-Bilt-BilthovenLocatie Maxximize Mindfulness de Bilt – Bilthoven

De trainingen en workshops in Bilthoven vinden plaats op een mooie, makkelijk bereikbare locatie. Het adres is: Jachtlaan 15 in Bilthoven.

Kosten van een Mindfulness training

Een volledige Mindfulness 8-weekse Mindfulness training kost voor particulieren € 395,- inclusief BTW, voor ZZP-ers € 495,- inclusief BTW en voor organisaties of als de werkgever de training vergoedt € 595,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief een intake, elke training koffie/thee en gezonde lekkere dingen, lesmateriaal, een theorie map en audiobestanden met Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Mindfulness-de Bilt-Marjolein-SeegersDe trainer

In Bilthoven en Utrecht worden de trainingen en workshops geleid door Marjolein Seegers. Marjolein is gecertificeerd Mindfulness trainer, internationaal erkend yogadocent en heeft een achtergrond in het bedrijfsleven. Lees meer over Marjolein Seegers >>


Hoe gaat aanmelden

Als je geinteresseerd bent in een Mindfulness training of een vraag hebt kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan snel contact met je op. Als je besluit je in te schrijven voor een training dan sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Als je hierna definitief deel wilt nemen ontvang je van ons een bevestiging van je deelname. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.

Informatie of aanmelden

Ben je geinteresseerd, wil je je aanmelden, of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vraag, informatie of aanmelden:

Voor/over:

Eventuele vraag of opmerking: