Mindfulness vervolgtraining in januari 2017
We hebben goed nieuws: in januari starten we met mindfulness vervolgtrainingen. Op woensdag 18 januari start zowel ’s middags als ’s avonds een 6-weekse Mindfulness Compassie training.

Over Mindfulness Compassie training:
Compassie training is een logisch vervolg op de 8-weekse Mindfulness training. In de 8-weekse training heb je de beginselen van “waarnemen wat er is” geleerd en die vaardigheid ga je nu gebruiken om je nog meer in jezelf te verdiepen. Door Compassie training word je vriendelijker naar jezelf, leer je jezelf te geven wat je nodig hebt, krijg je minder angst om fouten te maken en groeit een positief zelfbewustzijn. Van daaruit wordt je innerlijk sterker, authentieker, ga je bewuster om met je eigen grenzen en wordt je weerbaarder bij tegenslagen. Compassie training draagt bewezen bij aan het ervaren van meer levensgemak.

Aanmelden:
Als je deel wilt nemen aan de Compassie training kun je je hier aanmelden: http://www.maxximize.nl/mindfulness-doetinchem/  (let op: voor de middagtraining zijn nu nog maar 2 plekken beschikbaar)

 

mindfulness-vervolgtraining-compassie-januari-2017